0722.626.707
0722.656.344
O gama completa de produse !
Produse de companii cu renume!
0722.626.707 / 0722.656.344
Home / Angajari

Termeni si Conditii de utilizare a website-ului www.mido94.ro

SC MIDO COMIMPEX'04SRL este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul social în Sos.Stefan cel Mare nr.25, bl.281, et. 5, ap.97, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/10801/1994, cod unic de înregistrare/cod TVA RO5791941

Site-ul www.mido94.ro este administrat de SC MIDO COMIMPEX'94 SRL si are ca scop prezentarea produselor comercializate de firma noastra; Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa www.mido94.ro.

Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de compania noastra.
1Utilizatorii au dreptul de a distribui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor MIDO'94 sau aduc un prejudiciu imaginii MIDO94, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.

2. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe siteul MIDO'94 nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.

3. Preţurile produselor sunt însoţite de anumite specificaţii. În cazul în care utilizatorul are nevoie de produse, servicii cu alte specificaţii, MIDO94 poate solicita sau nu un preţ diferit decât cel afişat pe acest site.

4. MIDO'94 nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrarilor MIDO'94.

5. MIDO'94 are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.

6. MIDO'94 nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.

7. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.

8. MIDO'94 nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa noastra.

9. Preţurile afişate pe https://mido94ro sunt afişate în LEI sau EURO si este specificat daca conţin sau nu TVA. Acestea poti fi modificate fără notificare în prealabil. De asemenea, MIDO94 işi rezervă dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii făra notificări în prealabil.

10. MIDO94 nu poate garanta că mesajele trimise catre ZAO vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.

11. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.

12. Site-ul conţine link-uri catre alte site-uri. MIDO94 nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa noastra.

14. Denumirea MIDO94 este marcă înregistrată al SC MIDO Comimpex'94 SRL. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor MIDO'94 este strict interzisă.