0722.626.707
0722.656.344
O gama completa de produse !
Produse de companii cu renume!
0722.626.707 / 0722.656.344
Home / Produse / Acoperisuri si invelitori / Tigla ceramica Creaton

Tigla ceramica Creaton

Tigla ceramica Creaton

Tigla ceramica Creaton este cea mai aleasa si cea mai buna tigla ceramica pentru acoperis, conform ultimelor sondaje realizate de curand, fiind de asemenea si cel mai performant tip de acoperis. Toate produsele celor de la mido94.ro ofera caracteristici complete şi siguranta pentru acoperisuri.

Cea mai buna tigla ceramica de pe piata(CREATON)

In primul rand este singurul tip de tigla care este ecologic, fabricat 100% din materii prime naturale. Are o rezistetnta sporita la ciclurile de inghet-dezghet, durata mare de viata si este un bun izolator fonic si termic.

In al doilea rand permite respiratia naturala a casei, care din punctual specialistiilor este marele ei avantaj.Si totodata, tigla ceramica Creaton are una din cea mai larga gama cromatica, putand satisfice gusturile fiecarui client.


Tipuri si preturi tigla ceramica Creaton

Pe piata sunt nenumarate tipuri de tigla ceramica Creaton, dar cele mai dorite sunt Tigla falt RAPIDO, tigla de acoperis BALANCE si tigla plata DOMINO. Aceste trei tipuri de tigla sunt prezente pe mido94.ro.

Tigla creaton RAPIDO, este un model de tigla ceramica Creaton care are cea mai mare rezistenta datorita modalitatii prin care se obtine, si ea satisface printre cele mai optime cerinte tehnice de pe piata. Cei de la mido94.ro, vand acest tip de tigla Creaton la un pret promotional, care este influentat de cererea clientului. Totodata, site-ul ofera si toate datele tehnice, si o scurta descriere despre tipul de tigla pe care cumparatorul trebuie sa le stie inainte de achizitionarea acesteia.

Tigla de acoperis BALANCE, este un tip de tigla ceramica Creaton care are cel mai bun raport pret-calitate datorita formatului sau XXL, si care are un mare avantaj la montare datorita celor trei “cioruri” de sprijin. Mido94.ro, au de asemenea acest model de tigla cu toate informatiile necesare, cele tehnice si cele despre tipul de tigla. Pretul tiglei de acoperis BALANCE, este incadrata printre tiglele la un pret promotional, si ca in cazul tiglei Creaton RAPIDO, pretul depinde de cererea clientului, cu cat sunt mai multe bucati achizitionate, cu atat pretul este unul mai avantajos.

Tigla plata DOMINO, este un exemplar de tigla ceramica Creaton, care are cea mai vasta gama de culori, astfel incat clientul isi poate gasi cu usurinta culoarea favorita sau dorita de acesta. Datorita faptului ca tigla DOMINO are un pret la promotie, cei de la mido94.ro sunt pregatiti unei cereri mari din partea cumparatorilor.

Un alt lucru care este disponibil la mido94.ro, este acela ca prin intermediul cererilor de cumparare se poate atasa schita sau planului acoperislui, astfel incat sa fie informat exact de cate placi are nevoie clientul.

Nu stii de unde sa cumperi tigla ceramica CREATON?

Daca esti cumva indecis, sau nu stii de unde sa achizitionezi tigla ceramica Creaton, cei de la mido94.ro, vin cu o gama larga de tigle si nu numai, la care preturi si promotii.

Si nu in ultimul rand, cu cat este cererea mai mare a clientului cu atat pretul este unul mai convenabil.

 
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles