0722.626.707
0722.656.344
O gama completa de produse !
Produse de companii cu renume!
0722.626.707 / 0722.656.344

Tigla din beton Goteborg

Tigla din beton Goteborg
0722.626.707
0722.656.344

Detalii

Tigla din beton GÖTEBORG conferă un dinamism aparte printr-o abordare modernă, care presupune o fixare facilă pe acoperișurile înclinate. Este excelent, de asemenea, pentru acoperișurile cu o suprafață mai redusă. Tigla din beton Goteborg indeplineste toate conditiile pe care le impune un acoperis solid, rezistent si cu aspect placut. Tigla din beton Goteborg are un aspect placut, o durata mare de viata, este rezistenta la acizi si temperaturi extreme, este impermeabila. Acoperisurile care folosesc aceasta tigla din beton reprezinta alegerea ideala pentru a proteja casa de frig, caldura, ploi, ninsori si incendii. Tigla din beton Goteborg este facuta din materiale naturale (pietris, nisip si apa), are greutate si rezistenta mecanica mare, este permeabila la aer, permite o buna ventilatie si nu-si modifica aspectul exterior niciodata.

Se deosebeste ca o tigla din profil ondulat, cu farmec nordic, caracteristica sa unica fiind data de nervura dubla orizontala ce asigură protecţie suplimentară împotriva patrunderii apei pluviale si zapezii.

Din punct de vedere al tipului de suprafata, tigla din beton Goteborg este disponibila in doua tipuri, mata sau lucioasa, respectiv Planar si Dura Top Pro.

Ţigla din beton cu suprafaţă Planar are un design fin şi neted, care protejează timp îndelungat acoperişul de aderarea impurităţilor. Paleta de culori include nuante mate si lucioase, de rosu clasic, rosu inchis, maro inchis, gri inchis si negru.

Modelul tiglei de beton DuraTop Pro este unul ultrafin, cu suprafaţă stralucitoare intensa, cu posibilitate de livrare la toate tipurile de produse in culorile de rosu clasic, rosu inchis, maro inchis, gri inchis si negru.

Datorita faltului lateral poziţionat la înălţime, cu rost lateral deschis, tigla din beton Goteborg favorizează scurgerea apei, descarca de sarcină faltul lateral, inlaturand astfel depunerea de muşchi. Muchia inferioară rotunjită favorizează scurgerea rapidă a apei, şi împiedică murdărirea muchiei. Nervurile inferioare stabile ale muchiilor de suspendare împiedică acumularea umezelii pe şipci. Nervura dublă a muchiei inferioare împiedică pătrunderea precipitaţiilor în caz de viscol sau furtună.

Produsele Creaton sunt menite să ofere siguranță, atât din punct de vedere financiar, cât și în ceea ce privește protecția casei tale, astfel încât tu să te poți bucura de lucrurile cu adevărat importante din viața ta.

Scopul nostru este să fabricăm produse de cea mai bună calitate în acord cu mediul înconjurător, folosind idei inovatoare şi tehnologii de economisire a energiei.


Produse din aceeasi categorie