0722.626.707
0722.656.344
O gama completa de produse !
Produse de companii cu renume!
0722.626.707 / 0722.656.344
Home / Produse / Acoperisuri si invelitori / Tigla beton Creaton / Tigla din beton Heidelberg

Tigla din beton Heidelberg

Tigla din beton Heidelberg
0722.626.707
0722.656.344

Detalii

Tigla de beton Heidelberg este un produs robust si ecologic, demn de renumele producatorului Creaton. Aceasta tigla de beton este un model clasic, rezistent la intemperii, decolorare, ger si radiatii UV, cu un strat superficial ultramodern. Rezistenta la solicitarile in caz de furtuna datorita greutatii proprii reprezinta proprietatea de baza a acestui produs, la care se adauga calitatea ignifuga si hidroizolanta.

Tigla din beton Heidelberg este traditionala, durabila, potrivita pentru cladirile noi si pentru cele in reabilitare.

O caracteristica unica a acestui produs Creaton este reprezentata de nervura dubla orizontala ce asigura protectie suplimentara impotriva patrunderii apei pluviale si a zapezii. Muchia inferioară rotunjită favorizează scurgerea rapidă a apei şi împiedică murdărirea muchiei. Cumularea umezelii este imposibila datorita nervurilor inferioare stabile ale muchiilor de rezemare. Nervura dublă a muchiei inferioare împiedică pătrunderea precipitaţiilor în caz de viscol sau furtună. Tigla de beton Heidelberg prezinta un canel lateral poziţionat la înălţime cu rost lateral deschis, care favorizează scurgerea apei, curatind astfel canelul lateral, fiind imposibila depunerea de muşchi.

Tigla din beton Heidelberg, este disponibila in doua tipuri, mata sau lucioasa, respectiv Planar si Dura Top Pro.

Ţigla din beton cu suprafaţă Planar are un design fin şi neted, care protejează timp îndelungat acoperişul de aderarea impurităţilor. Paleta de culori include nuante mate si lucioase.

Modelul tiglei din beton DuraTop Pro este unul ultrafin, cu suprafaţă stralucitoare intensa, cu posibilitate de livrare la toate tipurile de produse şi în toate culorile, pentru un aspect armonios, de lungă durată.

Un beneficiu important al tiglelor din beton Heidelberg este acela ca produsul este reutilizabil 100%: în urma concasării, ţiglele din beton pot fi refolosite integral în procesul de producţie.

Tiglele din beton Heidelberg sunt special confectionate si recomandate pentru acoperisuri cu o panta minima de 10°, astfel incat spatiul rece de acoperis poate fi ventilat de la streasina la streasina. Altfel, ventilarea este necesara incepand de la streasina si pana la coama. Ventilatia inadecvata a structurii acoperisului poate avea rezultate negative costisitoare. Cantitatea de umiditate prinsa in structura acoperisului reduce puterea de izolare a materialului izolant.

Gama de accesorii pentru modelul de tigla Creaton Heidelberg contine tigle de coama semirotunde, cu un aspect care se asortează perfect cu ţiglele de bază. Aceste accesorii se monteaza cu o suprapunere de cca. 50 mm. Toate ţiglele de acest gen trebuie fixate de şipca de coamă cu clemă pentru coamă şi cu un şurub de d=4,5 mm, cu adâncime de înşurubare de min. 24 mm.

Acoperisuri elegante si sigure, marca Creaton!


Produse din aceeasi categorie