0722.626.707
0722.656.344
O gama completa de produse !
Produse de companii cu renume!
0722.626.707 / 0722.656.344

Tigla din beton Kapstadt

Tigla din beton Kapstadt
0722.626.707
0722.656.344

Detalii

Tigla din beton Kapstadt înseamnă forma curată, simplă a acoperișului, care impresionează prin eleganța sa deosebită. Acoperă perfect astereala clădirilor și se distinge clar prin îndrăzneală, ambiție și claritatea liniilor drepte. Dă o notă de prospețime și frumusețe, datorita designului, tigla din beton Kapstadt avand o liniatură modernă, clară, cu rostul lateral ascuns.

Din punct de vedere al tipului de suprafata, tigla din beton Kapstadt se regaseste in doua tipuri, mata sau lucioasa, respectiv Planar si Dura Top Pro. Ţigla din beton cu suprafaţă Planar are un design fin şi neted, care protejează timp îndelungat acoperişul de aderarea impurităţilor. Paleta de culori include nuante mate si lucioase, de rosu clasic, gri inchis si negru. Modelul tiglei de beton DuraTop Pro este unul ultrafin, cu suprafaţă stralucitoare intensa, cu posibilitate de livrare la toate tipurile de produse in culorile de rosu clasic, gri inchis si negru.

Ţiglele de coamă Kapstadt vor fi montate pe coamă fără suprapunere. Fixarea se realizează cu ajutorul unor cleme speciale pentru muchii şi coamă, pe partea superioară a şipcii de coamă de dimensiune 30/50. În cazul utilizătii unor şipci mai late poate fi necesară aplicarea unor cleme de coamă, pentru evitarea deplasărilor. În afară de acestea se vor monta elemente de ventilaţie corespunzătoare.

Marginile se închid cu ajutorul ţiglelor laterale. Fiecare ţiglă laterală trebuie fixată de şipcă cu cel puţin un şurub de d=4,5 mm, şi cu adâncime de înşurubare de min. 24 mm. Deoarece ţiglele Kapstadt se montează întotdeauna în racord, pot fi comandate atât ţigle întregi, cât şi 1/2. Feţele laterale ale acestor ţigle se vor suprapune 90 mm sau 120 mm. În cazul acoperişului într-o singură apă, ţiglele care închid acoperişul, vor fi fixate cu clemă împotriva furtunii în partea dinspre streaşină, iar în partea dinspre coamă se vor fixa de şipcă cu ajutorul unor şuruburi cu garnitură de cauciuc, de d=4,5 mm, cu lungime de înşurubare min. 24 mm. Distanţa şipcii de suport al ţiglelor într-o singură apă trebuie să fie egală cu cea dintre şipcile de suport ale ţiglelor de bază. Acoperisurile confectionate cu tigla din beton Kapstadt vor avea muchia inferioară complet închisă şi la rosturile laterale. Fie ca este vorba despre arhitectura unei clădiri încarcate de istorie sau de locuințe moderne, când vine momentul alegerii materialului pentru un acoperis durabil si elegant recomandam tigla din beton, de la Creaton.

Modelul de tigla din beton Kapstadt a obţinut premiul TREND Award BAU 2013 


Produse din aceeasi categorie
 
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles