0722.626.707
0722.656.344
O gama completa de produse !
Produse de companii cu renume!
0722.626.707 / 0722.656.344

Tigla din beton Verona

Tigla din beton Verona
0722.626.707
0722.656.344

Detalii

Tiglele din beton sunt fabricate utilizand o tehnologie moderna, avand la baza nisip, ciment Portland, apa si pigmenti de culoare. Aceasta noua gama de produse contine patru modele de tigla din beton: Heilderberg, Goteborg, Verona si Kapstadt.

Tigla din beton VERONA defineste creativitatea și aduce aerul mediteranean în rândul sistemelor pentru acoperișuri de la CREATON. Formele rotunde impresionează prin interdependența estetică și printr-o geometrie unică în regim de eficiență maximă.

Designul geometric unic descarcă de sarcină rostul lateral. Caracteristica unica a acestui produs din beton Creaton o reprezinta nervura dubla orizontala ce asigura protectie suplimentara impotriva patrunderii apei pluviale si a zapezii. Muchia inferioară rotunjită favorizează scurgerea rapidă a apei şi împiedică murdărirea muchiei. Cumularea umezelii este imposibila datorita nervurilor inferioare stabile ale muchiilor de rezemare. Nervura dublă a muchiei inferioare împiedică pătrunderea precipitaţiilor în caz de viscol sau furtună. Tigla din beton Verona prezinta un canel lateral poziţionat la înălţime cu rost lateral deschis, care favorizează scurgerea apei, curatând astfel canelul lateral, fiind imposibila depunerea de muşchi.

Tigla din beton Verona are o forma fina, dand astfel un aspect unic acoperisului. Din punct de vedere al tipului de suprafata, tigla din beton Verona se regaseste in doua tipuri, mata sau lucioasa, respectiv Planar si Dura Top Pro. Ţigla din beton cu suprafaţă Planar are un design fin şi neted, care protejează timp îndelungat acoperişul de aderarea impurităţilor. Paleta de culori include nuante mate si lucioase, de rosu clasic, rosu inchis si negru. Modelul tiglei de beton DuraTop Pro este unul ultrafin, cu suprafaţă stralucitoare intensa, cu posibilitate de livrare la toate tipurile de produse in culorile de rosu clasic, rosu inchis si negru.

Din punct de vedere tehnic, tiglele din beton Verona, se ridica la standardul producatorului sau german, Creaton. Marginile în general se închid cu ţigle laterale. Fiecare ţiglă laterală trebuie fixată de şipcă cu cel puţin un şurub de d=4,5 mm, cu adâncime de înşurubare de min. 24 mm. Feţele laterale ale acestor ţigle se vor suprapune 90 mm sau 120 mm. Înălţimea laturii laterale a ţiglelor laterale VERONA este de 85 mm.

Gama de accesorii pentru modelul de tigla din beton Verona, contine tigle de coama semirotunde, cu un aspect care se asortează perfect cu ţiglele de bază. Aceste accesorii se monteaza cu o suprapunere de cca. 50 mm. Toate ţiglele de acest gen trebuie fixate de şipca de coamă cu clemă pentru coamă şi cu un şurub de d=4,5 mm, cu adâncime de înşurubare de min. 24 mm.

Modelul de tigla din beton Verona a obţinut premiul Red Dot Design Award. 


Produse din aceeasi categorie