0722.626.707
0722.656.344
O gama completa de produse !
Produse de companii cu renume!
0722.626.707 / 0722.656.344
Home / Produse / Acoperisuri si invelitori / Tigla olane Escandella

Tigla olane Escandella

Tigla olane Escandella

Olane Escandella, trecut si prezent

Olanele Escandella, sunt acele tipuri de tigla pe care in orice situatie le recunosti cu usurinta. Dateaza inca de prin Antichitate, si au fost folosite o lunga perioada de timp si pe coastele Atlanticului, pana in zonele muntoase din Caucaz. In prezent olanele ceramice Escandella sunt folosite la construriea cladirilor noi, dar si la reconstructia anumitor obiecte istorice, deoarece tigla olan dispune de alura si textura veche, care da impresia de antic.

Printre cele mai importante aspecte ale tiglei Escandella, este acela ca ne ofera o gama coloristica extrem de vasta, fie pentru noi constructii, fie pentru reconstructie. Modelele vin de asemenea in diferite marimi, ceea ce permite realizarea celor mai dificile forme.

Avantajele tiglei ceramice Escandella

Tigla ceramica Escandella prezinta cateva avantaje pretioase care o fac sa fie cea mai utilzata:varietate extinsa de culori si texturi ce permite imitarea a tot felul de constructii antice, impermeabilitatea ridicata a apei care este datorata procedeului de coacere a tiglei, versatilitate ce este reprezentat de tipul de constructie in care este folosita , rezistenta mare si instalare usoara.

Alegerea oloanelor Escandella

Tigla olana este utilizata de peste o mie de ani, iar pe parcursul a acestor ani, dezvoltarea ei nu a stat pe loc, aparand din ce in ce mai mult modele de tigla ceramica Escandella, fapt ce duce la o alegere grea din partea clientului.

Olanele ceramice cele mai cumparate si dorite de cumparatori, se gasesc de asemenea si pe mido94.ro, acestea fiind: Tigla olane Aitana, Lucentum, Hispania, Red, Brown, Jaspee Red, Galia.

Olanele Escandella cele mai cautate si preturile acestora

Cele mai cautate modele de olane ceramice,sunt Lucentumsi Jaspee Red . Acestea se regasesc si pe mido94.ro, impreuna cu toate informatiile specifice fiecareia.

Olanele Aitana sunt deobicei folosite la casele noi, dar de asemenea datorita frumusetii,si texturii sale sunt utilizate si pentru refacerea acoperisurilor. Mido94.ro, informeaza clienti despre toate aspectele acestui tip de olane. Preturile olanelor, sunt unele excelente deoarece nu au un pret standard, ci variaza in functie de cat de mult doresti sa achizitionezi.

Olanele Jaspee Red sunt printre cele mai cautate tipuri de olane de pe piata de catre marea majoritate a cumparatorilor, datorita faptului ca sunt foarte practice, iar montarea lor este una destul de lejera, putandu-se realiza chiar de client.Mido94.ro, vine cu o rezerva mare de oloane de acest model, stiind ca sunt la mare cautare preturile tiglelor ceramice Escandella Jaspee Red, cu cat cumperi mai multi paleti pretul devine din ce in ce mai avantajos.

Ce are in plus mido94.ro fata de alti?

Ei bine, pe langa faptul ca pretul poate scade in raport cu cantitatea, de asemenea beneficiezi de o informatie pretioasa, aceia fiind ca in momentul in care tu trimiti cererea de cumparare, poti atasa schita sau planul acoperisului., iar mai apoi spunandu-ti-se exact de cate tigle ai nevoie pentru realizarea completa a acoperamantului. Ce le-ai mai putea cere?!

 
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles